بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از قسمت 1 و 2 این مقاله قسمت 3 را که در بردارنده مطالبی چون کلید های محدود کننده(لیمیت سوئیچ ها) ،کلید های تابع فشار(گازی) ، کلید های شناور ، چشم های الکتریکی (سنسورها) ، انواع رله زمانی (موتوری،الکترونیکی،نیوماتیکی،حرارتی،هیدرو لیکی) ،و کلیدهای تابع دور می باشد.متذکر می شوم بیشتر این مطالب از کتاب فرمان های الکتریکی و برق صنعتی می باشد.از دوستانی که برای اولین بار است که این مقاله رو مطالعه می کنند خواهش میکنم قبل از مطالعه قسمت های 1 و 2 این مقاله رو در تالار گفت و گو بخش سیم کشی صنعتی مطالعه نمایند.
ساختمان کابل
کابل ها بر اساس نوع کاربردی که دارند بسیار متنوع هستنند و به شکل های مختلفی در بازار یافت می شوند.ساختمان و اجزای تشکیل دهنده کابل های مخابراتی کاملا با کابل های مورد استفاده در صنعت برق فشار قوی و ضعیف تفاوت دارند؛اما به طور کلی کابل ها همواره از دو قسمت اصلی هادی و عایق تشکیل شده اند. تفاوت کابل ها ناشی از نوع کاربرد آنهاست،یعنی نوع کاربردشان موجب می شود که جنس،شکل،سطح مقطع و تعداد هادی ها و عایق ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند.این تفاوتها موجب تقسیم بندی کابل ها می گردد.
پیشلرزههای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده
در هفتهها و روزهای اخیر شاهد تغییر و تحول عمده در سیاستها و پالیسی دولت کابل و حامیان بیرونی آن بودیم که میتوان عمدهترین آنها را چنین برشمرد: