( قبل خوندن ادامه مطلب این عکسم خانم ها ی گروه توی پرانتز در نظر داشته باشند که نگند فقط زن های ایران ..... آقا همه دنیا همینه این مطلب بالا هم استثناست )
در روز پنج شنبه 18/7/87 ، نشست ماهانه ی انجمن کوه نوردان ایران در شهر کلاردشت برگزار خواهد شد . در این نشست ، نکوداشت آقایان صفر نقوی و علی محمد فرضی ، و فرزندان ایشان رسول نقوی و علیدوست فرضی که چندین دهه به شکلی پیوسته به راهنمایی کوه نوردانی که به منطقه ی علم کوه می روند پرداخته وخدمات بی شماری به جامعه ی کوه نوردی ایران داشته اند ، برگزار خواهد شد .
خانواده های نقوی و فرضی ، گذشته از این که به عنوان راهنمای منطقه ی علم کوه به هزاران کوه نورد ایرانی و خارجی خدمت کرده و خود ، کوه نوردی های بی شمار در ایران و خارج از ایران داشته اند ، خدمت درخور توجهی نیز به محیط کوهستان علم کوه داشته و بسیار کارها در اشاعه ی فرهنگ دوستی با کوه ، حفظ پاکیزگی و جلوگیری از تخریب کوهستان داشته اند .
در این نشست ، همچنین محمد تاجران کوه نورد ایرانی که ماه ها است با شعار « به درختان نیاز داریم » با دوچرخه در حال سفر به دور دنیا است ، حضور خواهد داشت و گزارشی از کار خود خواهد داد .
زمان: پنج شنبه 18 مهرماه 1387 از ساعت:18 تا 21
مکان: کلاردشت ، میدان حسن کیف ، سالن آموزش و پرورش
منبع: http://alpineclub.ir/
(دوستانی که سال گذشته در برنامه صعود به قله علم کوه به سرپرستی آقای داود حاجی قاسمی حضور داشتند خاطرشان هست که آقای فرضی در فدراسیون کوهنوردی رودبارک بچه های گروه را خیلی شرمنده کردند و ایده اجرای برنامه زرآباد-جواهرده نیز که در خرداد ماه سال جاری به سرپرستی بنده اجرا شد پیشنهاد آقای فرضی بود.ما نیز به نوبه خود برای ایشان آرزوی موفقیت میکنیم)
جشنواره گزارش های کوهنوردی
سومین جشنواره ی فیلم وگزارش های کوه نوردی ، در آبان ماه 1387 برگزار خواهد شد . یک بار دیگر از همه ی دوستان درخواست می کنیم فیلم و گزارش های خود را تا بیستم مهر ماه به نشانی دفتر انجمن (دبیرخانه ی جشنواره) بفرستند .
مطلب زیر ، بخشی از "یادداشت" گاهنامه ی 10 انجمن (شهریور 1383) است :
" گزارش برنامه ها " (mountaineering accounts ) بخش مهمی از فرهنگ نوشتاری کوه نوردی ( یا کوه نوشته ها : mountaineering literature ) هستند که در آن ها بیش از هر چیز به شرح یک سفر کوه نوردی می پردازند و اجرای برنامه ای را اعلام می کنند . هدف از این " اعلام " معمولا آگاه ساختن دوستان و دیگر کوه نوردان یا افکار عمومی از انجام یافتن برنامه است .
اما گزارش خوب ، از یک خبر رسانی ساده فراتر می رود ؛ بیان اطلاعات درباره ی منطقه ، اشاره به سابقه ی صعودها ، دشواری های تدارکاتی و فنی ، مسایل مربوط به " اخلاقیات " کوه نوردی و توصیف لذت های به دست آمده ... از دیگر ویژگی های گزارش برنامه های دل نشین است . هریک از این ویژگی ها ، گذشته از آن که به خودی خود ارزش دارد ، می تواند کمک رسان کوه نوردان دیگر ( یا خود گزارش نویس ) در تدوین کوه نوشته های دیگر باشد . بیان اطلاعات درباره ی راه های دسترس ، توپوگرافی ، و زیست بوم منطقه می تواند به شناخت مفصل تر آن جا و نوشتن کتاب های منطقه شناسی – و از راه شناخت ، به حفاظت منطقه – کمک کند . وصف دقیق مسیر و کیفیت آن ( شیوه ی صعود ، درجه ی سختی ، فصل ف نو بودن یا تکرار چندم بودن ) می تواند به تدوین تاریخچه (history) یا کتاب راهنمای منطقه (guidebook) کمک کند . و شرح دشواری های کار می تواند به نوشتن کتاب های آموزشی یا درس نامه های کوه نوردی (textbooks) کمک کند ، و در این بخش ، بیان کاستی های برنامه و ضعف اجراکنندگان می تواند درس های ارزشمندی برای برنامه روها و برنامه ریزان کوه نوردی داشته باشد .
منبع: http://alpineclub.ir/
اطلاعیه فدراسیون کوهنوردی :
توصیه های زمستانی به کوهنوردان
باتوجه به فرا رسیدن فصل زمستان و نظر به حساسیتهای انجام صعود زمستانی کوهنوردان که متاسفانه معمولاً حوادثی را نیز در بردارد، روابط عمومی فدراسیون کوهنوردی با صدور اطلاعیه ای عموم هموطنان عزیز و علاقمند به کوهنوردی را به رعایت چندین نکته ایمنی به شرح ذیل توصیه کرد :
? همراه داشتن پوشاک کافی و مناسب فصل
? آگاهی یافتن از وضعیت آب و هوایی، قبل از صعود به ارتفاعات
? آگاه نمودن خانواده، نزدیکان یا دوستان از جزئیات زمانی و مکانی صعود و برگشت
? استفاده از مسیرهای مشخص و پاکوب شده جهت صعود و فرود
? زمانبندی مناسب جهت به پایان رساندن برنامه قبل از تاریکی هوا (بهترین زمان اقدام به بازگشت: ساعت 14)
? به همراه داشتن وسایل ضروری کوهستان شامل : مواد غذایی کافی و وعده غذایــی اضافه، تجهیــزات روشنـایی، سـوت، قطب نما، نقشه منطقه ای کوهستان، کمکهای اولیه، چاقو، کبریت، کارت شناسایی، گوشی همراه
? اشراف داشتن بر منطقه صعود از لحاظ مسیرها و نقاط خطرناک (پرتگاهها، مناطق بهمن خیز، مناطق با احتمال ریزش سنگ و ...)
? خودداری از صعود انفرادی، همراه بودن با گروه و افراد مجرب
? پرهیز از اجرای برنامه هایی که فراتر از توانایی جسمی، فنی و روحی است.
? خودداری از رفتن به ارتفاعات تا 72 ساعت پس از بارش برف (به لحاظ احتمال ریزش بهمن)
? استفاده از لباسهایی با رنگهای واضح (قرمز، زرد و فسفری)
? توجه به علائم هشدار دهنده، تابلوهای راهنمای مسیر، هشدارهای افــراد مجرب، امدادگران و افرادی که از ارتفاع برمی گردند.
? فراگیری آموزش های کوهنوردی در مراجع ذیصلاح (هیئتهای کوهنوردی و باشگاهها)
? همراه داشتن شماره تماس ارگانهای امدادرسان منطقه (اورژانس، هلال احمر، نیروی انتظامی)
روابط عمومی
فدراسیون کوهنوردی
منبع:http://www.iranmountfed.com/Home.asp
پاکستان2 ………………..کویت 0
امیر اطلس خان 3……………..محود الشربقی 1 (9/7 2/9 2/9 1/9) س
شعیب حسن 3……………….کریم عادل عواد0 (5/9 6/9 2/9)س
در دیدار نهائی مسابقات قهرمانی جوانان جهان پاکستان موفق به شکست تیم مدعی مصر شد تا بر سکوی قهرمان بایستد.در دیدار رده بندی نیز انگلستان موفق به شکست هند شد.نکته جالب دیدار پایانی انتقام امیر اطلس از شربقی بود .چون در فینال انفرادی این شربقی بود که اطلس را شکست داده بود
برای بازی کردن به لینک زیر بروید
http://www.2zari.com/web/link350.html