اکثر کاربران اینترنت با واژه IP آشنایی دارند.IP یک عدد 32 بیتی است که به صورت 8 بیت 8 بیت با یک نقطه از یکدیگر مجزا میشوند و هر یک از آنها معرف یک کامپیوتر در اینترنت است. به عبارت دیگر آدرس هر کامپیوتر در اینترنت با IP مشخص میشود. آیا تا به حال از خود سئوال کرده اید که فرایند تعیین IP برای سیستم شما در یک شبکه یا اینترنت چیست؟
DHCP Service :
DHCP مخفف عبارت Dynamic Host Configuration Protocol است که با نصب این سرویس بر روی یک Server میتوانیم در ان یک Range IP تعریف نموده و از ان بخواهیم تا به Client هایی که IP انها به صورت اتوماتیک تنظیم شده است IP اختصاص دهد.(تمامی کاربران اینترنت به صورت اتوماتیک IP دریافت میکنند.)
چگونگی کارکرد یک DHCP:
زمانیکه یک کاربر کامپیوتر خود را راه اندازی می کند سیستم عامل آن بعد از بالا آمدن در خواستIP میکند. بعد از آن 4 مرحله انجام میگیرد:
1-DHCP Discover
در این مرحله Client درخواست خود را جهت دریافتIP در شبکه Broadcast میکند. به آدرس 255.255.255.255 ارسال میکند و IP خود او نیز 0.0.0.0 در نظر میگیرد.
2-DHCP Offer
در این مرحله تمام DHCP Server هائیکه Broadcast انجام شده در مرحله اول را دریافت میکنند از Range IP تعریف شده بر روی خود یک IP انتخاب نموده و به همراه مدت زمانی که قرار است آنIP را در اختیار Client قرار دهد و آنرا به شکل زیر ارسال میکند.
Source IP=IP of DHCP Server
Destination MAC Address=Client Destination IP=255.255.255.255
3-DHCP Request
Client درخواست کننده پس از دریافت DHCP Offer ها اولین DHCP Offer را انتخاب نموده و آنرا توسط یک Packet در شبکه Broadcast میکند و در آن Packet آدرسDHCP Server که Offer او قبول شده است مشخص مینماید.
4- DHCP Ack,DHCP Nack
پس از آنکه Client به DHCP Server که Offer اوقبول شده DHCP Request را فرستاد در صورتیکه هنوز IP که Offer شده در Range او وجود داشته باشد و توسط Admin حذف نشده باشد DHCP Server تایید خود را مبنی بر اختصاص IP به Client اعلام میکند. ولی اگر IP توسط Admin از Range مربوطه حذف شده باشد DHCP به Client درخواست کننده پیغامDHCP Nack را ارسال میکند و Client مجبور میشود که تمام مراحل را دوباره طی کند.
اگر DHCP در شبکه موجود نباشد:
Client پس از ارسال DHCP Discover یک ثانیه منتظر جواب می ایستد اگر جوابی دریافت نکرد 3بار دیگر به فاصله زمانی 9 و 13 و 16 ثانیه دوباره Broadcast میکند اگر باز هم جوابی نگرفت هر 5 دقیقه یک بار به کار خود ادامه میدهد.
(APIPA (Automatic Private IP Addressing :
Client های 98 و 2000 اگر DHCP را پیدا نکنند به هر دلیلی به صورت اتوماتیک از رنج 169.254.x.y یک IP انتخاب میکنند. در ضمن قبل از استفاده از آن آنرا Broadcast میکنند تا احیانا Client دیگری در حال استفاده از آن IP نباشد. با این حال هر 5 دقیقه یک بار به تلاش خود مبنی بر گرفتن IP از DHCP ادامه میدهد.
دستور ipconfig:
با استفاده از این دستور که در Command Prompt اجرا میشود میتوان تنظیمات IP را مشاهده کنیم.برای گرفتن IP از DHCP باید دستور IPCONFIG/RENEW را درCMD وارد کنیم و برای ازاد کردن IP دستور IPCONFIG/RELEASE را در همان CMD وارد میکنیم.
IP reservation:
در صورت نیاز میتوان برای کامپیوتر ها و مخصوصا Network Printer ها IP رزرو نمود تا هر بار که آنها درخواست IP نمودند آن IP های رزرو شده به آنها اختصاص داده شود برای این کار دانستنMAC Address کارت شبکه مورد نیاز است.
Lease Time:
به مدت زمانی که یک IP به یک Client اختصاص داده میشود Lease Time میگویند که به صورت پیش فرض 8 روز است.
این کتابها حاوی:
کتابهای حقوقی:
کتاب اول:قانون اساسی.قانون مدنی و آیین دادرسی واجرای احکام
کتاب دوم:امور حسبی و خوانواده. وکالت. اجاره. تجارت. بیمه. اوقاف و ....
کتاب کیفری:آیین دادرسی.مجازات وکیفری
مطالب ذکر شده به صورت طبقه بندی شده است و امکان جستو جوی یک مورد
در کل مطالب وجود دارد.فایلی که دانلود میکنید با فرمت فشرده شده (rar)است.
این بسته برای دانشجویان رشته انسانی مناسبه حتما دانلود کنید.
برای دانلود روی ادامه مطلب کلید کنید.
توجه: حتما" کامپیوتر مورد نظر نیز روشن باشد و ضمنا" برنامه ای را share کرده باشد.
نکته مهم: فقط درایوها ( floppy A;c:و d:; Cd-rom) ، سیدی و پوشه ها قابل اشتراک هستند ودر صورتی که بخواهیم فایل یا سندی را share نماییم، حتما" ابتدا آنرا در پوشه ای قرار دهیم.
برای عمل Sharing روی درایو و یا پوشه مورد نظر کلیک راست نموده و گزینه Sharing را انتخاب میکنیم. پنجره ای باز میشود که درقسمت دکمه رادیویی Shared as کلیک مینماییم.
میتوانیم در بخش Comment نام یا توضیح خاصی جهت اطلاع افرادی که آن پوشه را میبینند بنویسیم. (مثلا" CD-Rom ). و با زدن دکمه Ok، پوشه یا درایو ما به شکل یک دست خواهد شد که نشان میدهد این پوشه ما مشترک قرار داده شده است. و در صورتی که مجددا" بخواهیم آنرا از حالت اشتراک دربیاوریم تا کامپیوترهای دیگر به آن دسترسی نداشته باشند، کافی است مجددا" روی آن کلیک راست نموده و گزینه Not Shared را انتخاب نماییم. با زدن Ok از حالت اشتراک در آمده وشکل دست نیزاز روی آیکون Share شده، پاک خواهد شد.
در پنجره باز شده shared سه گزینه در بخش پایین، وجود دارد که بطور پیش فرض همیشه گزینه Read only یا فقط خواندنی فعال است. وبه کاربری که از فایل مشترک استفاده میکند، فقط اجازه میدهد آنرا دیده، در صورت لزوم برای خود کپی نمایید ولی حق ویرایش، حذف و یا تغییراتی در آنرا ندارد.
امًا اگر گزینه Full و یا Depended on the password ،را انتخاب نماییم و در جلوی کادر آنها پسووردی درج کنیم و به کاربر کامپیوتر دیگر دهیم. او قادر خواهد بود با دادن رمز درخواستی تغییرات مورد لزوم را نیز بر روی آن وارد نمایید، لذا دقت کنید در صورت عدم نیاز همیشه از گزینه Read only استفاده نمایید.
چند تذکر:
کتاب داستان و راستان
حتما با کتاب داستان و راستان که به قلم استاد شهید آیت ... مطهری می باشد آشنا هستید. این بار
برای شما عزیزان نسخه موبایل و تحت جاوای این کتاب که از نوع کتاب الکترونیکی می باشد را آماده
کرده ایم که به طور حتم مورد توجه علاقه مندان به این کتاب قرار خواهد گرفت.
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید.