دلایل قطعی برق
تولید برق توسط نیروگاه های گازی ، حرارتی ، سیکل ترکیبی و آبی تامین می شود که البته بسیار کمی نیز از نیروگاه های بادی ، خورشیدی و زمین گرمایی تامین می شود.
تنها 10% برق تولیدی ما از نیروگاه های آبی تامین می شود. که بخش ناچیزی از برق تولیدی کشور را تامین می کند. با فرض اینکه نیمی از نیرو گاه های آبی به دلیل کم آبی سدها از کار بیفتند( این فرض، فرضی غیر واقعی است که خیلی کمتر از این است) نباید مشکل قطعی برق در کشور داشته باشیم. همانطور که در چند سال قبل در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی با مشکل کمبود آب که باعث جیره بندی آب شد با از قطعی برق خبری نبود. حال این سوال پیش می آید که چرا امسال پیش بینی کردند حداقل 4 ساعت برق در روز باید قطع شود که به دلیل صرفه جویی مردم 2 ساعت در روز برق قطع می شود آن هم فقط بخاطر کم آبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این حرف بسیا خنده دار است زیرا اگر کل نیروگاه های آبی نیز از کار می افتاد نیز نباید دوچار این مشکل می شدیم در این حالت تنها مشکل ما ساعات اوج مصرف که بین ساعت20 تا 24 است، بود. ولی الان به دلیل از کار افتادن کمتراز 3% نیروگاه ها با این مشکل مواجه هستیم و این سوال پیش می آید که چرا این برق را وارد نمی کنیم.
تنها جواب این سوال را می توان در اتصال شبکه سراسری برق ایران به عراق و افغانستان جستجو کرد. که البته این خبر شاید درست نباشد ولی خیلی واقعی تر از دلیل قطعی برق مسعولین است.
قضاوت با خودتان. لطفا نظرات خود را ابراز کنید.
پرتاب اولین ماهواره ایران به فضا
اولین ماهواره مخابراتی ساخت داخل بهوسیله یک پرتابگر ایرانی به آسمان پرتاب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، ماهواره مخابراتی «امید» دقایقی پیش از محل پایگاه پرتاب فضایی ایران، به وسیله موشک ایرانی «سفیر» به فضا فرستاده شد تا هدیهای در سالروز میلاد ولیعصر (عج) به ملت ایران باشد.
ماهواره پیشرفته «امید» با فناوری کاملا بومی، درحالی توسط متخصصان داخلی کشورمان ساخته شد که برخی کشورهای پیشرفته حتی کوچکترین تجهیزات ساخت چنین سامانههایی را در اختیار ایران قرار نمیدهند.
پیش از این نیز راکت کاوشگر 1 با حضور رییسجمهور و جمعی از مقامات عالیرتبه کشوری و لشکری در تاریخ 11 بهمن ماه سال 86 به مناسبت دهه فجر پیروزی انقلاب به فضا پرتاب شد تا وظیفه شناسایی محیط پروازی ماهوارهها قبل از پرتاب را انجام دهد که این پرتاب با انعکاس وسیعی در دنیا همراه بود.
هماکنون جمهوری اسلامی ایران جزو معدود کشورهای جهان است که هم ماهواره و هم موشک پرتابگر آنرا در اختیار دارد. پیش از این نیز محمود احمدینژاد در جمع ایرانیان مقیم ترکیه از پرتاب قریبالوقوع ماهواره مخابراتی ایران به وسیله موشک و پرتابگر ایرانی خبر داده بود.
روزنامه دنیای اقتصاد
چکیده
بعنوان قلب یک سیستم HVDC عملکرد و کنترل مبدل های آن از اهمیت اساسی برخوردار است.یک سیستم انتقال HVDC تا حد زیادی کنتر ل پذیر است.استفاده ی مؤثرازآن به بهره وری مناسب ازاین کنترل پذیری (به منظور اطمینان از عملکرد مطلوب سیستم قدرت) بستگی دارد . با هدف تأمین بهره برداری مؤثر و پایدار و حداکثر سازی قابلیت انعطاف کنترل توان وبدون به مخاطره انداختن ایمنی تجهیزات ، ازسطوح مختلف کنترلی کنترل سریع مبدلها به منظور جلوگیری از ، HVDC بصورت سلسله مراتبی استفاده می شود . یکی از شروط مهم عملکرد رضایت بخش خط ارتباطی تغییرات شدید در جریان مستقیم است. دراین مقاله با استفاده از سیستم کنترلی که برای مبدلها طراحی شده است میتوانیم به نحو مطلوبی خروجی به هم DC سیستم مورد مطالعه که یک سیستم دو ناحیه ای است که با یک خط pscad را در برابر اغتشاشات کنترل کنیم . با استفاده از نرم افزار مرتبط شده است مدلسازی شده است. همچنین عملکرد این سیستم در حالت عادی ودرحالتی که یک خطا اتفاق افتاد نشان داده شده است. با توجه به شبیه ساز ی ها دیده میشود که سیستم عملکرد مناسبی دارد.
سرو موتور
در کاربردهای مـدرن ، واژه سرو یا مکانیــسم سرو به یک سیستم کنـترلی فیدبک که متغیر کنترل شونده ، موقعیت یا مشتق موقعیت مکانیکی به عنوان سرعت و شتاب است، محدود می شود.
یک سیستم کنترلی فیدبک ، سیـستم کنـترلی است که به نگهـداشتن یک رابطه مفروض بین یک کمیت کنـترل شده و یک کمیـت مرجع ، با مقایسه توابع آنها و اسـتفاده از اختلاف به عنوان وسیله کنترل منجر می شود.
ادامه مقاله را در بخش ادامه مطلب بخوانیدو دانلود کنید
منبع:دانشجویان برق مهاجر
لطفا"روی گزینه مورد نظر کلیک کنید.
( از سایت سرویسکار دات کام )