بسمه تعالی
به مناسبت دهه مبارک فجرانقلاب اسلامی هیئت ووشو استان مرکزی (شهرستان ساوه )
یک دوره تخصصی اموزش فنی ووشو در دو بخش تالو و سانشو توسط مربیان سابق تیم
ملی استاد سید علی میر میران قهرمان بلا منازع جهان و اسیا و سر مربی سابق تیم ملی
ووشو کشور واستاد مهرداد شیرازی ریاست محترم سبک شائولین چوان و مربی تیم ملی
ووشو کشور در تاریخ 20/11/85 در باشگاه هلال احمر ساوه و با حضور ریاست محترم جمعیت
هلال احمر شهرستان ساوه جناب اقای علی رجبی و اقای اخلاقی مسئول امور جوانان
هلال احمر ساوه و ریاست محترم اداره تربیت بدنی اقای ناصری منش به همراه اقایان ویسی
و شیخ لر و حضور جناب اقای ناصر رحیمی عضو دبیر شورای اسلامی شهر ساوه و جناب اقای
عباس ازاد از اعضای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر عامل شرکت یدکی موتور ایران
جناب اقای مهندس عباس سلیمیان و مهندس محمود سلیمیان جناب اقای مهندس شکاری
مدیریت محترم شرکت یدکی موتور ایران مهندس نوروزی مدیر تولید و اقای محمد دهقان
به عنوان اسپانسر و برگزاری دوره فوق حاصل تلاش و استاد ابراهیم خجسته مسئول
هیئت ووشوی شهرستان ساوه و خصوصا دیگر مربیان ووشو اقایان محسن سلطانی و
مشهدی خانی و سید کاظم محمد مرادی و علی روشن دل (عضو هیئت ووشو شهرستان
ساوه) بوده است که از زحمات این عزیزان و دو میهمان محترم استادان سید علی میر میران
و مهرداد شیرازی و تمامی دستندرکاران شهرستان ساوه کمال تشکر را داریم
با تشکر استاد ابراهیم خجسته رئس هیئت ووشو شهرستان ساوه
اعضائ هیئات ووشوی شهرستان ساوه
اقایان
ابراهیم خجسته مسئول هیئات ووشو
علی روشندل دبیر هیئات
جواد مشهدی خانی مسئول کمیته مربیان و عضو کمیته فنی
محمد چراغی مسئول کمیته انضباتی و عضو کمیته داوران
محسن سلطانی مسئول هماهنگی و عضو کمیته فنی
حسین قربانی مسئول روابط عمومی و عضو کمیته فنی
ابراهیم سلامت عضو کمیته فنی
سرانجام دموکراسی بر دیکتاتوری پیروز شد. این شعاری بود که بعد از ظهر دوشنبه 28 اسد در تمام ایالات پاکستان سر داده میشد. بعد از 9 سال قدرت مطلقه، پرویز مشرف رئیس جمهور پاکستان سلاح بر زمین گذاشته و از مقامش مستعفی گردید. انتخابات اخیر پاکستان نشان داد، که مردم خواهان یک تحول و تغییر در کشور شان می باشند. پیروزی مخالفین پرویز مشرف، حاکم کامل اختیار در انتخابات پارلمانی اوایل سال جاری میلادی، زنگ خطر را برای او که نه سال تمام با اختیارات کامل حکومت کرد به صدا در آورد. از همان آوان اعلان نتایج انتخابات، احزاب برنده به ویژه حزب مسلم لیگ نواز شریف و حزب مردم پاکستان خواهان استعفای رئیس جمهور گردیدند. با وجود اینکه مشرف از پست ریاست ستاد ارتش کنار رفت اما مخالفین به آن قانع نشده، هشدار هایی صادر نمودند که موصوف را به استیضاح می کشانند.
پرویز مشرف در سال 1999 علیه حکومت نواز شریف کودتا کرد که در نتیجه نه تنها صدراعظم نواز شریف را از پست صدارت کنار زد و پارلمان را ملغی اعلان نمود، بلکه نواز شریف و برادرش شهباز شریف را به بند کشید و علیه آنها اتهامات سو استفاده از قدرت دولتی، فساد مالی و اقدام به سقوط طیاره حاملش را نمود. با وجود وارد نمودن اتهامات سنگین به نواز شریف به وساطت عربستان سعودی، نواز شریف از بندر ها و به عربستان سعودی تبعید گردید، که تا زمستان سال پار دور از وطن به سر برد.
به اساس گزارش های مطبوعات از منابع مختلف، اینبار هم عربستان سعودی که دوست بسیار نزدیک پاکستان خوانده میشود، پا در میانی نموده، مشرف را آماده استعفی و احزاب ائتلافی در قدرت را وادار به آن ساخت، تا مشرف به احتساب کشانیده نشود. قبل از اینکه مشرف استعفی بدهد، احزاب مخالف اتهامنامه ای را ترتیب نموده و میخواستند به اساس آن مشرف را به استیضاح بکشانند. در تدوین این اتهامنامه حزب مسلم لیگ نواز شریف نقش عمده داشت. در اتهامنامه، تخطی از قانون اساسی، سو استفاده از قدرت دولتی، فساد مالی برطرفی غیر قانونی قضات و ... شامل بود.
آصف علی زرداری سرپرست حزب مردم پاکستان در یک نشست خبری گفت از یک ملیارد دالری کمک آمریکا جهت مقابله با تروریزم، مشرف صرف اسناد مصرف 300 ملیون آن را ارائه داشته در حالیکه 700 ملیون دیگر معلوم نیست که در کجا به مصرف رسیده است.مشرف در بیانیه آخرین خود، که در آن استعفای خود را اعلان نمود گفت: بعد از یازده سپتمبر اگر سیاست های معقول او نمی بود، دیگر پاکستان در نقشه جهان وجود نمی داشت. به عقیده تحلیل گران اوضاع، مشرف واقعاً در این راستا با اتخاذ سیاست دو بعدی نه تنها توانست پاکستان را حفظ کند، بلکه مبالغ هنگفتی نیز به دست آورد و علاوتاً قوای هوایی خویش را نیز تقویه نمود.
آیا، سیاست پاکستان در قبال افغانستان بعد از مشرف تغییر خواهد یافت و اوضاع پاکستان که در حال بحران امنیتی قرار دارد، بهبود پیدا می کند؟
ناظرین اوضاع به این باور هستند، که تا فشار های بین المللی و راهکار های قوای ناتو و ائتلاف ازدیاد و تغییر نیابد، هیچگونه تغییری در سیاست پاکستان رونما نمی شود، زیرا گرداننده اصلی این سیاست استخبارات نظامی پاکستان است که کما فی السابق به قوت خود باقیست.مشکل امنیتی پاکستان در موجودیت تحریک نفاذ شرعیت است، که رهبری آن را مولانا صوفی محمد در باجور و مهمند به عهده دارد که همین اکنون در حالت جنگ با دولت پاکستان قرار دارد تحریک نفاذ شریعت جدا از تحریک طالبان می باشد. دولت تازه تأسیس پاکستان، در حال مذاکره با طالبان است و گفته می شود، که تا جایی به ارائه طرح های از هردو جانب به توافقاتی نایل آمده اند.
دیکتاتور نظامی رفت اما سیاست مداخله گرانه در افغانستان ادامه خواهد یافت، زیرا آی اس ای، با قوت تمام برنامه های قبلی خود را تعقیب می کند. این حرف آگاهان سیاسی و نظامی است که با کسب تجارب گذشته به این باور رسیده اند.
در جریان خونین ترین حمله برجان نیروهای فرانسوی، ده نفر از آنان کشته و بیش از 21 نفر شان زخمی شدند. این حمله که در ولسوالی سروبی ولایت کابل به وقوع پیوست باعث آن شدن تا نیکلای سارکوزی رئیس جمهور فرانسه، بدون برنامه قبلی و بطور غیر منتظره راهی کابل شود. سارکوزی برعلاوه دیدار با حامد کرزی و تعهد سپردن بر ادامه حضور نیروهای فرانسوی در افغانستان، از نیروهای فرانسوی مستقر در کابل بازدید نمود تا به آنان روحیه بخشد. تصاویر تلویزیونی حکایت از آن داشت که سربازان فرانسه حین بازدید سارکوزی سخت متاثر از کشته شدن همرزمان شان در سروبی کابل بودند.
مخالفان مسلح دولت پس از این حمله ادعا نمودند که 20 نفر از نیروهای فرانسوی را به قتل رسانده اند. وزارت داخله افغانستان می گوید که جنگجویان، به شمول 10 کشته و 21 زخمی این نیرو ها، دو نفر از آنان را با خود به اسارت برده اند. سخنگوی حزب اسلامی گفته است که 4 نفر از سربازان فرانسوی را با خود برده اند؛ گزارش ها می رسانند که حزب اسلامی، آن چهار نفر را به قتل رسانده است. حمله مذکور بیانگر آن است که طالبان و حزب اسلامی با عبور از کوههای مجاور، اینک به اطراف کابل رسیده اند و ولسوالی های اطراف پایتخت را به عنوان پناهگاههای خود برگزیده اند. آنان برعلاوه نا امن ساختن این ولسوالی ها از این مناطق، شهر کابل را هدف قرار می دهند.
اصابت چندین راکت به مقر نیروهای ناتو در پل چرخی یکی از آن موارد است که در بیست و هشتم اسد اتفاق افتاده و بلا فاصله پس از آن، حزب اسلامی، نیروهای فرانسوی در سروبی را نشانه گرفتند.سربازان فرانسوی عمدتاً در شرق افغانستان مستقر می باشند. پس از حادثه متذکره برخی از مردم فرانسه طی تظاهراتی خواستار خروج نیروهای فرانسوی از افغانستان شده اند. به هر حال آقای سارکوزی از کابل با هواپیمای حامل کشته ها و زخمی های این کشور به پاریس بازگشت. مجموع نیروهای فرانسوی مستقر در افغانستان، پس از اعزام 700 سرباز در ماه های اخیر که به در خواست دولت آمریکا برای گسترش عملیات تعقیب شورشیان صورت گرفت، حدود 1670 نفر است.قبل از تلفات نیروهای فرانسوی، از زمان سقوط طالبان و استقرار نیروهای بین المللی در افغانستان، تنها 12 تن از نظامیان این کشور کشته شده بودند. وزارت دفاع افغانستان گفت: 27 نفر از شورشیان در جریان این درگیری ها کشته و حداقل دو سرباز افغان نیز زخمی شدند.