زلمی خلیل زاد برای نامزدی در انتخابات آینده ریاست جمهوری افغانستان، آمادگی می گیرد.با وجود آنکه آقای خلیل زاد بارها اعلام کرده که برای ریاست جمهوری افغانستان نامزد نمی باشد، لیکن بسیاری از شواهد حکایت از آن دارند که وی به منصب ریاست در افغانستان چشم دوخته است.وی برخی از رهبران و متنفذین افغان را جهت رایزنی ها، ملاقات نموده و خواهان حمایت های آنان از خود شده است.گزارش ها می رسانند، پس از آنکه برخی منابع به ایمیل شخصی آقای خلیل زاد، دست پیدا کرده اند، در یافته اند که جناب ایشان، با یوسف علی زرداری رهبر حزب مردم پاکستان، پیامهای اینترنتی مبادله می کرده اند و آقای خلیل زاد از زرداری به ارتباط انتخابات آینده ریاست جمهوری افغانستان، مشورت می خواسته است. به باور تحلیل گران، خلیل زاد نیز متقابلاً از نامزدی آقای زرداری در انتخابات ریاست جمهوری پاکستان، حمایت می کند.ریچاردبوچر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، پس از افشای روابط خلیل زاد و زرداری، از وی توضیح خواسته است تا دلیل ارتباطات اینترنتی و مشورت خواستن های خود با رهبر حزب مردم پاکستان را روشن سازد.به گفته آگاهان امور، آقای خلیل زاد قرار است تا سه ماه آینده از وظیفه خویش به عنوان نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد استعفا داده و برای انتخابات آینده در افغانستان، آمادگی بگیرد.همچنین گفته می شود که آقای خلیل زاد بر آن است تا با ایران نیز روابطی را برقرار سازد.وی رقبایی مثل حامد کرزی،علی احمد جلالی و کاندیدای احتمالی جبهه ملی را پیش رو دارد. با توجه به یأس مردم افغانستان از ایالات متحده آمریکا و با توجه به اینکه جناب زلمی خلیل زاد دارای تابعیت آمریکا می باشد، بعید به نظر می رسد که وی بتواند رأی مردم افغانستان را بدست آورد
بمب افکن های آمریکایی، دهها نفر زن و مرد غیر نظامی را که در جریان یک محفل مذهبی در شهرک اسفزار(شیندند) ولایت هرات گردهم آمده بودند با فروریختن بمب های شان به خاک و خون کشیدند.
گفته می شود که تعداد کشته شدگان این حادثه در حدود یکصد نفر بوده است.
مطابق معمول، تحلیلگران عدم هماهنگی بین نیروهای خارجی و ارتش افغانستان و نیز اطلاعات نادرست را دلیل چنین اشتباهات نابخشودنی می دانند، اما تکرار همیشگی این اشتباهات باعث افزایش تلفات غیر نظامیان و عصبانیت مردم افغانستان شده است.
اکنون برخلاف سالهای اول حضور خارجیان در افغانستان، اکثر مردم این کشور، سربازان خارجی و آمریکایی را به عنوان نیروهای اشغالگر می دانند. این نیروها نه تنها نتوانسته اند تا امنیت در افغانستان را تأمین کنند بلکه خود به عنوان بخشی از عوامل نا امنی ها در افغانستان در آمده اند. آنان از یک طرف با ارتکاب جنایات بر علیه مردم ملکی، بسیاری از مردم و جوانان مناطق جنگ زده را به سمت عضویت در طالبان راهنمایی کرده اند و از طرفی اهمیت چندانی به تقویت ارتش و ارگانهای امنیتی افغانستان نداده اند و نیز در موارد زیادی، سیاستهای دو پهلو در قبال طالبان، گرفته اند. حرکت های ضد خارجی و ضد آمریکایی در سراسر مناطق جنگ زده آغاز شده و اوج گرفته است و یقیناً در صورت تداوم اشتباهات مضحک آمریکایی ها، آنان با مشکلات و چالش های غیر قابل پیشبینی مواجه خواهند شد.
جنایت نظامیان آمریکایی در قتل مردم کابل در حادثه هشتم جوزای سال 1385 که باعث شورش عمومی گشت، حادثه سال قبل در ننگرهار که طی آن، سربازان آمریکایی عابران غیر نظامی را به رگبار گلوله بستند، بمباران اشتباهی روستایی در نورستان، بمباران اشتباهی روستای عزیزآباد شهرک شیندند و دهها مورد اشتباهات خورد و بزرگ دیگر، از جانب نیروهای خارجی و خصوصاً آمریکایی ها رخ داده است که به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نمی باشند.
مقامات آمریکایی، بسیار بی پروا و گستاخانه از کنار این حوادث، بابی تفاوتی گذشته اند،جان و مال مردم افغانستان برای آنان هیچ ارزش و اهمیتی نداشته است و دولت افغانستان نیز همچو مزدوری سر به زیر با آمریکایی ها برخورد کرده است. دولت افغانستان هیچگاه یارای مؤاخذه و بازخواست از جنایتکاران آمریکایی را نداشته است. حکومت آقای کرزی که، آخرین ماههای حیات خویش را سپری می کند می باید برای یکبار هم که شده، جسارتی به خرج دهد و به مردم افغانستان ثابت نماید که چیزی فراتر از یک مأمور صرف است. برای کشوری مانند افغانستان که مردم آن به بیگانه ستیزی، شهره اند، زیبنده نیست که یک سرباز اجنبی مرتکب جنایت شود و بعد با آرامش خاطر پس از جنایت به گشت و گذار و تداوم وظیفه بپردازد.
مرتکبین جنایت از هر کشور، جنس و قماشی که باشند باید مورد محاکمه و مجازات قرار گیرند و پارلمان افغانستان می باید در این زمینه، دست به کار شود و بر علاوه، فیصله نامه ای به عنوان قانونمندی حضور نیروهای خارجی در افغانستان، قانونی را به تصویب برسانند که برمبنای آن سربازان خارجی که مرتکب جنایاتی می شوند از طرف محاکم افغانستانی و یا محاکم خارجی، مورد بازپرس قرار بگیرند. این عمل نمی باید فرمالیته و ظاهری و یادر خفی صورت پذیرد بلکه باید بصورت علنی و ازطریق رسانه هاجریان محاکمه و صدور حکم به آگاهی و استماع مردم افغانستان برسد. حکومت افغانستان با پشتوانه مصوبه پارلمان می تواند از زیر یوغ اجانب به درآید و در راستای قانونمندی حضور خارجی ها و نیز محاکمه جنایتکاران جنگی اقدام نماید.·به دنبال جنگ روسیه و گرجستان و تصرف زادگاه استالین توسط روسها، مجلس دومای روسیه، استقلال جمهوری های اوستیای جنوبی و آبخازیا را با اکثریت آرا به رسمیت شناخت.
دیمیتری مدودف رئیس جمهور روسیه نیز اعلام کرد که استقلال این دو جمهوری خود مختار را به رسمیت می شناسد. این موضوع باعث تنش جدیدی بین روسیه و غرب گردیده است.
این مهم در شرایطی صورت می پذیرد که گرجستان از متحدان نزدیک و استراتژیک ایالات متحده آمریکا در شرق اروپا و در همسایگی روسیه بود.
پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، کمتر کسی از سیاستمداران غربی تصور می کرد که روزی روسیه بتواند با امپراتوری غرب پنجه در اندازد، اما پس از آنکه ولادیمیر پوتین قدرت را از بوریس یلتسین تحویل گرفت، به مرور زمان قدرت نظامی روسیه را به اوج رساند. این کشور در رقابت های تسلیحاتی برای اولین بار در سال 2005 میلادی موفق شد تا هفت میلیارد دالر اسلحه به کشورهای خریدار بفروشد درحالیکه آمریکا در آن سال فقط 6.2 میلیارد دالر اسلحه فروخته بود. روسیه جت جنگی ساخت که از آن به نام هواپیمای استراتژیک نام می برد، این هواپیمای جنگی قادر است تا با حمل بمب های هسته ای تاخاک آمریکا پرواز نموده و این کشور را مورد بمباران قرار دهد، کما اینکه در سال 2006 با عبور از کشور جاپان در اقیانوس آرام بالای ناوهای جنگی آمریکایی به پرواز در آمد. پس از نصب سپر دفاع ضد موشکی آمریکا در جمهوری چک، روسیه نیز تصمیم به نصب این سیستم در خاک خویش گرفت. این سیستم قادر است تا تمامی اشیای پرنده مثل انواع جت جنگی، هواپیمای بدون سرنشین و موشک های بالستیک را در هوا از بین ببرد. روسیه از جانب دیگر، جهت رقابت با آمریکا، از گروهها و کشورهای مخالف آمریکا نیز حمایت نمود. دولت حماس را به رسمیت شناخت، به سوریه موشک های پیشرفته (اس اس 400) فروخت وموشک های پیشرفته ای نیز در اختیار ایران قرار داد.
در موضوع جنجالهای هستهای ایران نیز برعلاوه اینکه قرارداد ساخت نیروگاه هستهای بوشهر را با ایران به امضا رسانید، در کنار چین از پرونده هستهای ایران در مقابل کشورهای غرب دفاع نمود.
پس از آنکه آمریکا تصمیم به ایجاد سپر دفاع ضد موشکی در شرق اروپا گرفت، روسیه به نشانه اعتراض از زمره کشورهای امضا کننده منع سلاحهای متعارف نیز خارج شد.
این کشور در سال 2004 رسماً به این پیمان پیوسته بود اما به رغم مخالفت های کشورهای عضو ناتو از این پیمان خارج گردید و نیز آقای پوتین در جریان اجلاسی در کشور آلمان رسماً اعلام نمود که ایالات متحده آمریکا با لشکرکشی هایش به مناطق مختلف دنیا، جهان را نا امن ساخته است. پس از آنکه علیرغم مخالفت های شدید روسیه وصربستان، آمریکا و کشورهای غربی اعلام استقلال یک جانبه کوزوو از صربستان را به رسمیت شناختند، روسها به غرب اخطار دادند که این عمل آنان را تلافی خواهند کرد، بر همین اساس پس از جنگ گرجستان، روسها اعلام نمودند که استقلال جمهوریهای اوستیا و آبخازیا را به رسمیت میشناسند. در چنین بحبوحهای، پولند توافق نمود تا سپر دفاع ضد موشکی آمریکا در خاک این کشور نصب گردد اما از جانب دیگر، روسیه پس از سفر بشار اسد رئیس جمهور سوریه به این کشور، احتمالاً سپر دفاع ضد موشکی خود را در خاک این کشور و در قلب خاورمیانه نصب خواهد نمود. کشور عربی سوریه که مبلغ نزدیک به 9 میلیارد دالر از روسیه قرضدار میباشد توافق نموده است که ناوهای جنگی روسیه در سواحل این کشور در دریای مدیترانه پهلو بگیرند.
به نظر می رسد که معادلات جدیدی در روابط بین المللی درحال شکل گرفتن می باشد؛ رویارویی غیر مستقیم روسها با آمریکا در جنگ گرجستان و درهم کوبیدن اتوریته آمریکا درشرق اروپا، برخی کشورهای دیگر از جمله کوریای شمالی را نیز که در یکی دوسال گذشته سخت تحت فشار آمریکا و غرب قرار داشتند تا تحقیقات هسته ای خود را متوقف سازند، برآن داشته تا مجدداً جرأت واکنش های جدی در مقابل آمریکا را به دست آورند.
کوریای شمالی اعلام کرده است که غنی سازی پلوتونیوم که مرحله ای پیشرفته در صنعت اتمی می باشد را از سر خواهد گرفت.
مقامات اردنی نیز پس از مقام سوریه ای راهی مسکو شدند ومقامات اسرائیلی نیز پس از آنکه روسها با بشار اسد توافقات مهمی را به امضا رسانیدند با دستپاچگی در صدد سفر به روسیه می باشند.
پس از تجزیه اتحاد جماهیر شوروی و سالها بی تحرکی روسیه به عنوان وامدار امپراطوری شرق، این قدرت، مجدداً به حرکت افتاده و بیدارشده است. روس ها که کشورهای قدرتمند دیگری همچون هند و ایران را نیز در کنار خود می بیند، همپیمانان دیگری را در قالب پیمان شانگهای در کنار خوددارد. به باور اغلب کارشناسان، پیمان شانگهای می تواند به سهولت، جایگزین پیمان ورشو در مقابل پیمان ناتو گردد. کشورهای عضو شانگهای که بنابه ملاحظاتی از پذیرفتن عضویت ایران در این سازمان خود داری کرده اند، دور از نظر نخواهد بود اگر عضویت ایران را در سازمان خویش به تصویب برسانند.
ای کویر تو بهشت جان من عشق جاویدان من ایران من
سلام
احسن و صد آفرین به خانم مشهدی (یکی از دانشجوهای ایرانی که تقریبا همسایه منه ) و هزار آفرین به خواهرش (الهام خانم) که ایرانه و تا حالا هند نیومده و منم تا حالا ندیدمش.
میدونید چرا اینو گفتم؟؟؟؟؟؟؟
پس بذارین کامل بهتون بگم ،که نگین چرا یکدفعه تصمیم گرفتین بیاین ایران ، چون همیشه تو ایمیلهام بهتون میگفتم حداقل یک سال دیگه برمیگردم البته به اونهایی میگفتم که ازم میپرسیدند ( که شاید یه 40 نفری میشن).
شاید باورتون نشه اگه این دو تا خواهر نبودند شاید حالا حالاها فکر ایران اومدن تو سرم نبود تا سال آینده.
الهام خانم از ایران به خواهرش زنگ زد خلاصه وادارش کرد که بره ایران (چون کلاسهامون 20 روز دیگه شروع میشه).
چون من رفتم اداره پلیس و کارشو انجام دادم یه حرفهایی هم این یکی خواهر به من گفت که منم واقعا دلتنگیم بیشتر شد(هر چند همیشه دلتنگ ایرانم و به رو خودم نمیارم).
تا اینکه این بنده خدا اومد ایران و چون از ایران هم با من در تماس بود و تاریخ شروع کلاسها و خبرهای دانشگاه رو ازم میپرسید یه جورایی قشنگ از ایران برام میگفت (هوای خوب و تابستون قشنگ و ....)که منم خیلی احساس غربت و دلتنگی میکردم. و بهش میگفتم خوشا به حالتون که الان تو ایران هستین ولی من تو هند در صورتی که کلاس هم ندارم.
خلاصه صبرم سر اومد و به بهانه این 20 روز تعطیلی امرو رفتم بلیط گرفتم و اگه خدا بخواد فردا سه شنبه 29/5/87 ساعت 4:35 صبح عازم ایرانم و ساعت 5:30 عصر میرسم فرودگاه امام خمینی و 20 روز تو ایران در خدمتتونم .
موندم برگشتنی چطوری بیام ،با این همه سفارشهای آقا مجید و آقا زاگرس ( از دوستان من در هند هستن شاید فقط 50 کیلو خوراکی سفارش دادن)
واقعا خیلی خوشحالم که بعد از چند وقت دارم میام ایران و از الهام خانم هم خیلی خیلی ممنونم که با یه تلفن باعث شدن دلتنگی من تا حدی برسه که برگردم ایران .
داشت یادم میرفت، آقای محبتی و خانم سپیده و آقا جواد هم یه کم صبور باشن چون پذیرشهاتون رو دارم با خودم میارم نگران نباشید. اگه خیلی عجله دارین تو فرودگاه هم میتونید بیائین بگیرین چون سه نفرتون ساکن تهران هستین منو راحت پیدا میکنید چون عکسمو تو وبلاگ دیدین ، من هم که شماره هاتون رو دارم سعی میکنم رسیدم فرودگاه بهتون زنگ بزنم.
وهمچنین خانم الهام و آقای ابولحسنی هم اصلا نگران نباشید براتون پذیرش میگیرم .خانم الهام که مدارکشو فرستاده رو چشم ولی آقای بولحسنی که اینقدر عجله میکنه هنوز.......... پس مدارکتون رو بفرستین انشاءالله برمیگردم و براتون پذیرش میگیرم .
من شاید وقت نکنم که این چند روزی که ایرانم براتون مطلب بذارم ولی همه ایمیلها رو جواب میدم.
یه چند روزی میرم اصفهان و چند روز هم سمنان و دوباره برمیگردم تهران منتظر نظرهای قشنگ تون هستم.
به امید دیدار
محمد
چون وقت ندارم و اومدم شهرستان مسافرت خیلی خلاصه میگم.
دوستان فعلا ایمیل نزنید چون هیچ کدوم از ایمیلهاتون رو من نمیتونم بگیرم.نمیدونم چه مشکلی پیش اومده. ولی مطمئنم که مشکل از ایمیل منه.
فعلا که من ایرانم و میتونید با این شماره با من تماس بگیرید ..................... تا سر فرصت یه فکری بکنم.
شاد باشید
محمد
سلام به شما خوبان
انشاءالله که حال همگی خوبه. میدونید که باز هم یه بوهایی داره میاد ، انگار از بهشته ، بوی ماه رمضانه ماه میهمانی خدا ، هممون به یه مهمونی بزرگ دعوت شدیم ، میزبان خداوند کریم و میهمان بنده روسیاه ، همیشه وقتی به یه مهمونی میریم میزبان برامون سنگ تموم میزاره ، همش میگه بفرما ، هر چی که لازم داشته باشی برامون فراهم میکنه تا مبادا دلمون رنجیده بشه.
بعضی موقع ها یه چیزایی میاره جلوت میذاره که اصلا ازش درخواست نکردی ، چه سعادتی از این بالاتر که میهمان خداوند مهربون باشیم.
من هم این ماه بزرگ رو به همه مسلمانان دنیا بخصوص ایرانیان و خوانندگان عزیز وبلاگ و امت قرآن و روزه داران عزیز تبریک میگم.
انشاءالله که خداوند به هممون توفیق اطاعت و بندگی رو عنایت بکنه تا به یک انسان واقعی تبدیل بشیم ، همون انسانی که هدف از خلقتش رو داشته .
یادمون باشه که از تک تک لحظه ها و ثانیه های این ماه نه تنها استفاده بلکه سوء استتفاده کنیم.
خوب چون این پست رو اختصاص داده ام به ماه مبارک رمضان ، کمتر در مورد مسائل مربوط به وبلاگ مینویسم فقط یه چند تا نکته هست که میگم هر چند دیر شده ولی گفتم شاید این چند روز هم وقت نداشتم .
اول از همه تشکر از ایمیلها و نظرهای قشنگتون که واقعا منو شرمنده کردین.تو چند تا از ایمیلها و نظرها هم بعضی از دوستان شکایت کرده بودن که موبایلم خاموشه ، چشم منم دیگه خاموش نمیکنم ولی این چند روزی که هستم سعی کنید سوالاتتون رو تلفنی بپرسین چون جواب ایمیلها رو چند روز یک بار میدم.
در ضمن امروز کمر همت رو بستم و به 64 تا ایمیل جواب دادم فکر نمیکنم دیگه ایمیل جواب نداده داشته باشم اگه ایمیل کسی بی جواب مونده بهم تلفن بزنه .
راستی خانم مشهدی دوباره منو شرمنده کردن و زحمت کشیدن بلیط برگشت منو گرفتن اگه خدا بخواد با هم دیگه همسفریم.
خانم مشهدی خیلی خیلی ممنونم ازتون امیدوارم که بتونم جبران کنم . اگه سفارت هم رفتین خبر تمدید ویزا رو بهم بده.
آقای رمضانی ، خانم مرتضوی ، خانم آوا و آقای بولحسنی هم مدارکتون رو برام ایمیل کنید انشاءالله چند روز قبل از رفتن همدیگرو میبینیم.
تاریخ بلیط برگشت من هم 2008/sep/......هر کی خواست تاریخ برگشت رو بدونه تلفن بزنه .البته برا اونهایی گفتم که میخوان همدیگرو ببینیم.
التماس دعا
محمد
با عرض ادب
وبلاگی که پیش روی شما قرار دارد مجموعه ای جامع مشتمل بر شرح کلیه مسائل تحصیلی و زندگی ،هزینه های تحصیل و زندگی و چگونگی گرفتن پذیرش در دانشگاه های کشور هندوستان میباشد.
این بنده حقیر کوشیده ام کلیه مسائل کلیدی ومهم تحصیلی و زندگی به روز شده در کشور هندوستان را بر اساس تجربه های خودم بنویسم.در صورت هرگونه تغییر در نظام آموزشی و شهر های هندوستان اطلاعات را ویرایش خواهم کرد.
در پایان از همه دوستان و اساتیدی که در جمع آوری اطلاعات دانشگاه ها و رشته های تحصیلی هندوستان مرا یاری کردند به نوبه خود از آنان بسی سپاسگذارم و فروتنانه دستشان را می فشارم و برایشان توفیق و کامیابی هر چه بیشتر در کلیه مسائل زندگی و تحصیلی آرزو دارم.
و خداوند بزرگ و متعال را هزاران مرتبه شاکرم که بهم توفیق داده از این طریق به بندگانش خدمت کنم.
ضمن آرزوی موفقیت برای یکایک دانشجویان و خوانندگان عزیز این وبلاگ و همه کسانی که قصد ادامه تحصیل در هندوستان رادارند امید است که خدمت اینجانب مورد قبول همگی شما واقع گردد.
اردتمند همه ایرانی های عزیز سراسر دنیا محمد التماس دعا