هفت اصل بیل گیتس
بیل گیتس هراز گاهی در دانشگاهها و دبیرستانهای امریکا با دانشجویان و دانش آموزان ملاقات داشته و برای آنها سخنرانی می کند. گیتس اخیرا طی یک سخنرانی در یکی از دبیرستانهای امریکا خطاب به دانش آموزان گفت که در دبیرستان خیلی چیز ها را به دانش آموزان نمی آموزند.
او هفت اصل مهم را که دانش آموزان در دبیرستان فرا نمیگیرند به شرح زیر نام برد:
اصل اول: در زندگی همه چیز عادلانه نیست و بهتر است با این حقیقت کنار بیایید.
اصل دوم: دنیا هیچ ارزشی برای عزت نفس شما قایل نیست. در این دنیا از شما انتظار میرود قبل از اینکه نسبت به خودتان احساس خوبی داشته باشید کار مثبتی انجام دهید.
اصل سوم: پس از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام شدن کسی به شما حقوق فوق العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد به همین ترتیب قبل از آنکه بتوانید به مقام و موقعیت بالاتری برسید باید برای مقام ومزایایش زحمت بکشید.
اصل چهارم: اگر فکر میکنید آموزگارتان سخت گیر است سخت در اشتباه هستید پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که رییس شما سخت گیرتر از آموزگارتان است چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد.
اصل پنجم: آشپزی در رستورانها باغرور و شان شما تضاد ندارد. پدربزرگهای ما برای این کار اصطلاح دیگری داشتند از نظر آنها این کار یک فرصت بود.
اصل ششم: اگر در کارتان موفق نیستید والدین خود را ملامت نکنید از نالیدن دست بکشید و از اشتباهات خود درس بگیرید.
اصل هفتم: قبل از آنکه شما متولد بشوید والدین شما هم جوانان پر شوری بودند و به قدری که کنون به نظر شما میرسد ملال آور نبودند.
---------------------
¤بیل گیتس در هر ثانیه 250 دلار آمریکا درامد داره، یعنی 20 میلیون دلار در روز و 8/7 میلیارد دلار در سال¤
?-اگر 1000 دلار از دست وی بر زمین بیوفته به خودش این دردسر رو نمیده که برش داره، چون در 4 ثانیه ای که برداشتنش طول میکشه، این پول عایدش شده.
?-آمریکا در حدود 62/5 هزار میلیارد دلار بدهی داره و بیل گیتس به تنهایی میتونه ظرف 10 سال تمام بدهی آمریکا را بازپرداخت کنه.
?-او میتونه نفری 15 دلار به همه جمعیت جهان بده و باز هم 5 میلیون دلار در جیبش باقی خواهد ماند.
?- اگر مایکل جردن یعنی گرانترین ورزشکار آمریکایی هیچ غذا و آبی نخوره و همه 30 میلیون دلار درامد سالانه اش رو پس انداز کنه، 227 سال طول خواهد کشید تا به ثروتمندی بیل گیتس بشه.
?- اگر بیل گیتس رو به صورت یک کشور تصور کنیم، 37 مین کشور ثروتمند جهان میشه! یا به تنهایی درامدی برابر سیزدهمین کمپانی عظیم آمریکایی خواهد داشت، حتی بیشتر از آی بی ام.
?-اگر همه ثروت بیل گیتس رو تبدیل به یک دلاری کنیم ، میشه جاده ای از ماه تا زمین باهاش کشید که 14 بار رفته و برگشته! ولی ساخت این جاده، 1400 سال طول خواهد کشید و 713 بوئینگ 747 باید برای جابجایی این پول ها پرواز کنند.
?- بیل گیتش امسال 40 ساله میشه. اگر فرض رو بر این بگیریم که هنوز 35 سال دیگه هم زنده خواهد بود، میتونه روزی 78/6 میلیون دلار خرج کنه قبل از اینکه به بهشت بره.
¤اما اگر کاربران ویندوزهای مایکروسافت بتونن بابت هرباری که کامپیوترشون هنگ میکنه، یک دلار از بیل گیتس خسارت بگیرن، وی تنها در 3 سال ورشکست خواهد شد
نقش کتاب در آموزش از دیدگاه یوهان گوته
در دنیای امروز کتاب نقش اساسی در آموزش افراد بازی می کند و کتابهای آموزشی بسیاری در بازار موجود است که هر کدام آموزشهای ویژه ای را در خود دارند. در طی چند سال اخیر هم کتابهای زیادی در زمینه موفقیت و با عناوین متفاوت و جذاب به بازار آمده است و افراد زیادی با شور و اشتیاق فراوان به مطالعه این کتابها می پردازند ولی عده کمی به نتایج دلخواهشان می رسند . من در این مبحث می خواهم روشی را ارائه بدهم که با آن بتوان بهترین بهره برداری را از یک کتاب کرد .
اگر می خواهید بیشترین بهره برداری را از یک کتا ب بکنید و زندگی و سازمان خود را رشد بدهید و متحول سازید , دو پیشنهاد به شما ارائه می کنم . اگر به این دو توصیه عمل کنید , قول می دهم نتایج چشمگیری به دست آورید . اول اینکه آنچه را می آموزید به دیگران آموزش بدهید, و دوم اینکه آنچه را می آموزید به کار ببرید .
بیاموزید و درمیان بگذارید
تقریبا همه در این موضوع هم عقیده اند که زمانی بهتر می آموزید که آموخته های خود را به دیگران یاد بدهید, و بعد وقتی به آنچه آموخته اید عمل می کنید, آموخته های خود را نهادینه می نمایید. در ضمن وقتی آنچه را می آموزید با دیگران در میان می گذارید, در واقع به آموخته خود عمل می کنید. طبیعتا تمایل بیشتری پیدا می کنید که آنچه را آموخته اید به عمل تبدیل کنید.این در میان گذاشتن مبنایی می شود برای یادگیری بیشتر, تعهد و انگیزه بیش از پیش , و پیدا کردن یک گروه حمایتگر.
آنچه را می آموزید در زندگی تان به کار برید
دانستن و انجام ندادن در واقع به معنای ندانستن است . یادگیری و انجام ندادن یادگیری نیست . به عبارت دیگر, درک کردن چیزی اما به کار نبردن آن در واقع به معنای درک نکردن آن است . تنها با انجام دادن و بهکار بردن دانش می توانید آن را نهادینه کنید
((دانش نه با تعقل , بلکه با عمل آموخته می شود. تلاش کنید که وظیفه خود را به جای آورید. به زودی متوجه می شوید که از چه متاع نابی ساخته شده اید.))
معرفی سایت
بانک اطلاعات نشریات ایران
صفحه اول | راهنمای نشریات عضو | جستجوی نشریات | جستجوی مطالب | آگهی در سایت | تماس با سایت | راهنما |
جستجوی نشریات |
جستجوی مطالب |
نشریات کتابداری و اطلاع رسانی در وب سایت magiran
دایره المعارف کتابداری و اطلاعرسانی » برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد
|
کتاب « دایره المعارف کتابداری و اطلاعرسانی » که توسط جمعی از محققان و کارشناسان سازمان اسناد وکتابخانه ملی نوشته شده است، برگزیده حوزة کلیات بیست و پنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد.
در مراسم اهدای جوایز بیست و پنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و پانزدهمین دوره جایزه جهانی کتاب سال که شب گذشته و با حضور دکتر محمود احمدینژاد رییس جمهوری ، وزراء و مسئولین فرهنگی کشور و جمعی از نویسندگان ،محققان و اندیشمندان برگزیده ایرانی و میهمانان خارجی برگزار شد، رئیس جمهور تمام آفرینش را یک کتاب مفتوح خواند و افزود : هر برگ این کتاب دلیلی برمعانی بلند و هر سطر آن منقوش به آیات الهی است.
احمدینژاد تاکید کرد: امروز در دنیا کتابهای زیادی در نفی حقایق و ترویج زشتیها نوشته میشود و در مقابل کتابهای سازنده و مفید که گرهی از مشکلات بشر میگشاید. راهی تازه میگشاید، چراغی برمیافروزد، حقیقتی را بیان می کند یا تراوشی از استعدادهای سرشار بشری را به نمایش میگذارد یا چیزی به فرهنگ بشری میافزاید.
دکتر احمدینژاد گفت: مراسم کتاب سال یک میعادگاه نگاه و نقطه تلاقی اندیشمندان و فرهیختگان است. محل گرد آمدن انسانهای پاک، اندیشههای سازنده و قلمهای پرتوان است. تجلیل از پدیدآورندگان کتاب، تجلیل از فرهنگ و اندیشه، تجلیل از هنر ساختن و هنر عشق ورزیدن به انسانها برای رفتن به سمت قلههای کمال است.
وب سایت دایره المعارف کتابداری و اطلاعرسانی
هیچ چیز
و
هیچ کس را
بی جواب نگذار...!!!
جواب سلام را با علیک بده ،
جواب تشکر را با تواضع ،
جواب کینه را با گذشت ،
جواب بی مهری را با محبت ،
جواب ترس را با جرأت ،
جواب دروغ را با راستی ،
جواب دشمنی را با دوستی ،
جواب زشتی را به زیبایی ،
جواب توهم را به روشنی ،
جواب خشم را با صبوری ،
جواب سرد را به گرمی ،
جواب نامردی را با مردانگی ،
جواب همدلی را با رازداری،
جواب پشتکار را با تشویق ،
جواب اعتماد را بی ریا ،
جواب بی تفاوتی را با التفات،
جواب یکرنگی را با اطمینان،
جواب مسؤلیت را با وجدان ،
جواب حسادت را با اغماض،
جواب خواهش را بی غرور،
جواب دورنگی رابا خلوص،
جواب بی ادب را با سکوت ،
جواب نگاه مهربان را با لبخند ،
جواب لبخند را با خنده ،
جواب دل مرده را با امید ،
جواب منتظر رابا نوید ،
جواب گناه را با بخشش،
و جواب عشق چیست جز عشق ؟
همیشه جوابه های ، هوی نیست .
جواب خوبی را با خوبی بده .
جواب بدی را هم با خوبی بده .
هیچ وقت جواب سر بالا نده .
هیچ وقت هیچ چیز و هیچ کس را بی جواب نگذار.
مطمئن باش هر جوابی که بدهی "یه روزی، یه جوری، یه جایی"به تو باز می گردد!!
« موفقیت»
پنج توصیه ثروتمندترین مرد جهان برای موفقیت در کسب و کار
به همه کسب و کارها هشدار می دهم که حتی اگر تاکنون در صنعت خود بی رقیب هستید، ممکن است به زودی مورد هجوم بازیگران داد و ستد اینترنتی قرار بگیرید
در این نوشتار برآنیم تا به توصیه های بیل گیتس برای موفقیت در کسب و کار اشاره کنیم تا با شیوه کسب و کار و رازهای موفقیت این غول کامپیوتری آشنا گردیم.
بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان است که ?? سال متوالی برنده این عنوان بوده و دارایی او در حدود ?? میلیارد دلار تخمین زده می شود. گیتس در سن ?? سالگی ثروتمندترین مرد جهان بود. او از سن ?? سالگی تاکنون رئیس شرکت مایکروسافت بوده است که ارزش آن چیزی در حدود ?? بیلیون دلار است. گیتس با دگرگونی مایکروسافت و تبدیل آن به یک بازیگر مهم در صنعت کامپیوتر و استفاده از جایگاه برتر جدید برای ایجاد بستری جهت رشد خیلی زیاد در برنامههای کاربردی فکر خود را به منصه ظهور گذاشت. گیتس از همان ابتدا و خیلی زود دریافت که اگر بخواهد فکرش را به نتیجه برساند، لازم و ضروری است که یک استاندارد صنعتی ایجاد شود. او همچنین میدانست که اگر هرکسی زودتر و قبل از همه به آنجا برسد فرصت و شانس مهمتری برای داشتن قدرت در صنعت کامپیوتر خواهد داشت.
ثروت گیتس به اندازه ای است که خارج از درک ما است و این خود هم مایه رشک ما است و هم کنجکاوی ما را بر می انگیزاند. اما آنچه مهم می نماید شیوه کسب و کار گیتس است که در آن گیتس به مدیران هشدار می دهد؛ «به همه کسب و کارها هشدار می دهم که حتی اگر تاکنون در صنعت خود بی رقیب هستید، ممکن است به زودی مورد هجوم بازیگران داد و ستد اینترنتی قراربگیرید!»
در واقع گیتس پدیده قرن بیستم یعنی بزرگترین غول کامپیوتری است که طلوع برق آسای وی همراه با شهرت و اقبالش، موید ظهور یک نظم تجارت جهانی جدید است. گیتس در شیوه کسب و کار خود به مدیران توصیه می کند که با «الگوی زندگی اینترنتی» آشنا شوند؛ « دستهای خود را بکار اندازید! بایستی با پست الکترونیک و دیگر ابزار دیجیتالی کار کنید و با روش کار آنها خوب آشنا شوید. باید به چشم ببینید که «سایت» اینترنتی رقیبان چگونه است. بایستی خود از کاربران اینترنت گردید؛ چندین کتاب در این زمینه بخوانید و سفر با شبکه جهانی را آغاز کنید!»
? توصیه اول: جریان اطلاعات را خون زندگی بخش بدانید
گیتس عقیده دارد که شایسته ترین راه شاخص نمودن شرکت در میان رقیبان و بهترین راه پیش افتادن از دیگران، بهره برداری کارآمد از «اطلاعات» است و چگونگی و روش گردآوری، مدیریت و کاربرد اطلاعات است که سرنوشت برد و یا باخت ما را رقم می زند. به نظر گیتس برندگان آنهایی خواهند بود که با برپا کردن یک «دستگاه عصبی دیجیتالی سراسری»، جریان اطلاعات را در میان همکاران و مشترکهای وابسته به خود، ساده و روان نمایند و در سایه آن، به بهینه سازی و یادگیری پیوسته بپردازند. گیتس برای روان ساختن جریان پیوسته اطلاعات در سازمان ها، دوازده گام بنیادین را برمی شمارد:
?) در انجام ارتباطات سازمانی از راه «پست الکترونیکی» پافشاری کنید، زیرا می توانید در برابر خبرهای تازه با شتاب بازتاب های عصبی واکنش نشان دهید.
? ) داده ها و اطلاعات فروش را همواره به صورت «در خط» (مستقیم) ? از روی نمایشگر رایانه ـ بررسی کنید تا به آسانی به سهم و روند بازار آگاه شوید. به روند کلی و همچنین خدمات موردی مشتریان توجه نمایید.
?) در تجزیه و تحلیل وضعیت کسب و کار، از رایانه شخصی (PCS) بهره بگیرید و کارکنان فرهیخته را در بخشهای نیازمند به سطح فکری بالا در زمینه تولید، خدمات، و سودآوری بگمارید.
?) به یاری ابزار دیجیتالی، «تیم های نمادین (مجازی) فراسازمانی» بیافرینید تا اعضا بتوانند آگاهیهای همدیگر را در سراسر جهان و به هنگام بیفزایند.
?) همه فرآیندهای «کاغذی» را به «دیجیتالی» تبدیل کنید و تنگناهای اداری را برطرف نمایید. بدین گونه کارکنان فرهیخته برای انجام وظیفه های مهمتر آزاد می شوند.
?) با بکارگیری ابزار دیجیتالی از فعالیتهای «تک- وظیفهای» بکاهید و یا آنها را به فعالیتهای «ارزشافزا» تبدیل کنید، تا مهارتهای کارکنان فرهیخته را خوب بکار گیرید.
?) یک جریان «بازخورد» دیجیتالی بوجود آورید تا به افزایش کارآیی فعالیتهای کمی، و کیفیت کالاها و خدمات، بیفزاید. بایستی همه کارکنان به آسانی بتوانند که رعایت معیارها و استانداردهای اصلی را پیگیری کنند.
?) نظام دیجیتالی را برای انتقال دیدگاهها و شکایتهای مشتریان به کارکنانی که مسئولیت و توان بهسازی فرآورده ها را دارند، بکار گیرید.
?) به یاری ارتباطات دیجیتالی، طبیعت و چگونگی، مرزها، و پیرامون کسب و کار خود را دوباره بررسی کرده و خوب بشناسید. با دریافت اخطارهای ناشی از دگرگونی وضعیت مشتریان، سازمان را بزرگتر و مهمتر/ یا کوچکتر و خودمانیتر (صمیمیتر و نزدیکتر به هر مشتری) کنید.
??) اطلاعات بازرگانی را با شتاب انتقال دهید. با بکارگیری روش جابجایی دیجیتالی، چرخه داد و ستد اسناد را با تامین کنندگان و شریکان، کوتاه کنید و در همه موارد به هنگام باشید.
??) فرآورده ها (کالا/ خدمات) را با کمک روشهای دیجیتالی به مشتریان برسانید و دست واسطه ها را کوتاه کنید. چنانچه کسب و کار شما خود جنبه واسطه گری دارد، با بکارگیری ابزار دیجیتالی، ارزش و اهمیت داد وستد را در نزد مشتری بالا ببرید.
??) با کمک ابزار دیجیتالی، مشتریان را در حل مشکلات خود راهنمایی کنید. دیدارهای حضوری را به پاسخگویی به نیازمندیهای پیچیده و پرارزش تر مشتریان اختصاص دهید.
? توصیه دوم: بازرگانی اینترنت را بشناسید و به کار گیرید
گیتس می گوید که شرکتها و سازمان های تجاری در دهه آینده ابزارهای دیجیتالی را به خدمت خواهند گرفت چرا که تصمیم گیری های پرشتاب، واکنشهای کارآمد و تماس های بی واسطه با مشتریان، از ویژگیهای شرکتها و سازمانهای سده بیست و یکم است که در آنها بسیاری از داد و ستدها به صورت «خودخدمتی» (سلف سرویس) دیجیتالی درخواهند آمد، واسطه ها یا به فعالیتهای ارزش آفرین رو خواهند آورد و یا میدان را خالی خواهند کرد، واحد «خدمات مشتریان» پیشاهنگ فعالیتهای ارزش افزا در هر کسب و کاری خواهد شد. بنابراین تیم مدیریت یک شرکت و یا سازمان تجاری باید خود را با اینترنت آشنا کرده و زمانی را صرف آماده ساختن دیدگاهی از دهه آینده و دگرگونی های رخ داده در کسب و کار کند و راههای پیاده کردن چنین دیدگاهی را با گروه «فن آوری اطلاعات» شرکت در میان بگذارد.
گیتس عقیده دارد که اینترنت با ارتباط دادن مستقیم خریداران و فروشندگان راه رسیدن به «سرمایهداری بی دردسر» را هموار خواهد ساخت و با کاستن از هزینه های داد و ستد، واسطه را از میان خواهد برد. تنها دسته کوچکی از دارندگان کسب و کارها با برگزیدن قیمت های بسیار پایین به پیروزی خواهند رسید و بسیاری دیگر باید راهبرد خدمت بهتر به مشتریان را پیشه کنند. پس با توجه به نظر گیتس در این مورد، اگر بخواهیم در دهه آینده برای موفقیت سازمان به کارهای خدماتی سرگرم شویم، باید کارکنان فرهیخته را با ابزار دیجیتالی اطلاعات مجهز کنیم تا بدان وسیله بتوانند با مشتریان ارتباط تنگاتنگی برقرار نمایند.
بیل گیتس می گوید که برای بهره گیری از توانمندی های بی مانند اینترنت در آفرینش پیوند دو سویه با مشتریان باید یک «سایت» در شبکه جهانی برپا سازیم که این امر خود نیازمند به پشتیبانی بیدریغ مدیریت ارشد و شناخت ایشان از فنآوری اینترنتی می باشد. به نظر گیتس یک شبکه خوب جهانی میتواند فروشندگان را به مشاوران مشتری تبدیل کند. از سوی دیگر بخش بزرگی از ارتباطهای دوسویه اینترنتی با مشتریان مربوط به عرضه خدمات و پشتیبانی از فعالیت ایشان است. چنانچه کیفیت خدمات پایین باشد، موجب بدنامی گسترده و شکست می شود؛ زیرا گستره اینترنت فراوان است. بنابراین باید نظام دیجیتالی شرکت و سازمان تجاری ما، توان عرضه خدمات ویژه شخصی به مشتریان را داشته باشد، این فرصت را فراهم کند که اطلاعات را جانشین داراییهای عینی نماید و همچنین زیربنای نظام دیجیتالی ما ، کاربرد ابزار صوتی، تصویری و حرکتی (ویدیویی) را در آینده ممکن سازد.
گیتس توصیه می کند که ما با «الگوی زندگی تار عنکبوتی» سازگار شویم که در آن شبکه جهانی از راه اینترنت با هم پیوند می خورد. در «الگوی زندگی تار عنکبوتی» گیتس حرکت در شبکه اینترنت همانند حرکت عنکبوت در تور خود است که میتواند در همه جهات و با شتاب حرکت کند. بنابراین توصیه گیتس به ما این است که بازرگانی اینترنتی را بشناسیم و الگوی زندگی تار عنکبوتی را به کار گیریم تا در شبکه اینترنت در همه جهات و با شتاب حرکت کنیم.
بنابراین ما باید ارتباط دو سویه با مشتریان خود را به کمک اینترنت از همین امروز آغاز کنیم و ابزارها و نظامهای دیجیتالی مشتریان را که به هنگام روی آوردن از نظام سنتی به الگوی اینترنتی نیاز دارند، برآورد کنیم.
به نظر گیتس فن آوری «الگوی تار عنکبوتی» ایجاب میکند که نظام دیجیتالی ما باید این امکان را داشته باشد که ما با افراد حرفهای «برون سازمانی» مانند وکیلان دادگستری و حسابداران ارتباط مستقیم و پیوسته داشته باشیم و همچنین در این نظام دیجیتالی بیشتر به کارهای اصلی و شایستگیهای ویژه سازمان بپردازیم و بقیه کارها را به پیمانکار بدهیم.
گیتس می گوید که در هر کسب و کاری «نخستین» باشید و پیش از دیگران به بازار وارد شوید تا موقعیت رقابتی شرکت را بهبود بخشید. اما نکته ای که گیتس در این میان مطرح میکند، این است که «شتاب» و «نخستین» بودن در کسب و کار بیشتر فرهنگی است تا فنی؛ یعنی باید دستاندرکاران را قانع کنیم که ادامه کار پیروزمندانه سازمان، در گرو حرکت پرشتاب همگانی است. گیتس در همین خصوص توصیه میکند که برای رسیدن به برگشت سریع سرمایه، کیفیت برتر و بهای ارزان فرآوردهها از جریان روان دادههای دیجیتالی استفاده کنیم و در میان سازندگان، تامین کنندگان، بخش فروش و دیگر فعالیتها ? ارتباط الکترونیکی برقرار سازیم تا برنامهریزی را هر چه سنجیدهتر نماید و به تغییرات پیشآمده در تولید، در همان نوبت هشت ساعته کاری، واکنش نشان دهد.
? توصیه سوم: دانش و آگاهی را به خدمت اندیشه های راهبردی درآورید
توصیه سوم بیل گیتس، ثروتمندترین مرد جهان و غول کامپیوتری قرن بیست و یکم، برای موفقیت در کسب و کار این است که دانش و آگاهی را به خدمت اندیشه های راهبردی درآوریم و برای این منظور گیتس، رعایت نکات زیر را ضروری می داند:
?) خبرهای ناگوار را با شتاب پخش کنید
گیتس عقیده دارد که یکی از ویژگیهای هر مدیر خوب اینست که بتواند به جای انکار خبرهای بد، با آنها کنار بیاید و چگونگی خبرها را به خوبی شناسایی کند. پس مدیران عامل، باید خبرهای بد را جستجو و پذیرش کنند و سازمان را به پاسخگویی مناسب بدان تشویق کنند و به این مهم اطمینان داشته باشند که خبرهای بد نیز همانند خبرهای خوش در مدیریت خریدار دارد. همچنین به نظر گیتس توانایی یک شرکت در میدان رقابت به توان پاسخگویی آن شرکت در برابر رخدادهای برنامه ریزی نشده (خوب و یا بد) بستگی دارد، گیتس توصیه می کند باید اشتباه های ارزشمند ?تجربه های شکست خورده در راهی درست- را ارج بنهیم و به آنها پاداش دهیم.
گیتس در برخورد با خبرهای ناگوار توصیه می نماید که نظامهای دیجیتالی را در سراسر سازمان به وجود آوریم تا به ما در شناخت ابعاد گوناگون رخدادهای بد در سراسر سازمان و آگاه ساختن پرشتاب مدیریت از آنها کمک کند. این نظام دیجیتالی باید ما را در گردآوری داده های مورد نیاز و تشکیل تیمهای مشکل گشا، یاری رساند. همچنین گیتس توصیه می کند که از افرادی در واحدهای مختلف و نقاط جغرافیایی دور از هم، تیمهای نمادین (مجازی) تشکیل دهیم تا در وضعیت بحران سازمان به کمک مدیریت بشتابند.