مواد مخدر و انواع ان............
شیره مطبوخ:
سوخته تریاک و تریاک را به نسبت 3 به 1 مخلوط کرده در آب حل کرده (مایع شیره ) را می جوشانند سپس آن را از صافی عبور می دهند آن چه در صافی باقی می ماند تفاله است . محصول حاصل را مجدداٌ حرارت می دهند , ماده خمیری و غلیظی به رنگ قهوه ای تند مایل به سیاه که شیره مطبوخ است به دست می آید .
سوخته تریاک:
Opiumdross
پس از مصرف تریاک در حقه وافور یا به هر شکل دیگر ماده قهوه ای سوخته و براق به نام سوخته تریاک به دست می آید .
مرفین:
Morphine.morphia
مرفین یکی از اجزای اساسی و اصلی تریاک است ,که4 تا 20 درصد ماده مذکور را تشکیل می دهد به طور متوسط از هر 10 کیلو تریاک یک کیلو مرفین تهیه می شود .
هروئین :
Heroin(dianorphin)
یکی از مشتقات نیمه مصنوعی مرفین است که در سال 1847 توسط یک دانشمند انگلیسی
c.r.wright در بیمارستان سنت مری کشف شد .که این دانشمند این ماده را تترا استیل مرفین نامید و بعداٌ در حدود سال 1890 یک دانشمند آلمانی به نام درسر با همکاری چند دانشمند دریافتند این مشتق دی استیل است
.
Codeine
نام تجاری کدیال از انواع آلکالوئیدهای خشخاش است, دارای خاصیت ضد درد ضعیف و اثر ضد سرفه قوی است و در ترکیب شربت های ضد سرفه از آن استفاده می شود .
مواد (داروهای روان گردان )
sychotropics ubbstances
مواد توهم زا به خاطر تخدیر عقل و وجدان و آزادی عمل وسیع و نامتناهی فکر و اندیشه در خارج موازین عقلی مورد تمایل و گرایش عده ای از معتادین به این مواد است .
به عنوان مثال در ال . اس . دی توهمات بسیار در عمل باصره اختلالاتی به وجود می آورد که مصرف کننده رنگ های بسیار متنوع و ظاهر زیبایی در حوزه دید خود می یابد و اشیاء را ملون می بیند .
حشیش:
Hashish . bang
ماده ای به رنگ سبز تیره و گاهی قهوه ای مایل به سبز شبیه به حنا که از گل , برگ و یا ساقه گیاهی به نام شاهدانه هندی یا کانابیس که در مناطق گرمسیر و قاره ای به دست می آید .
به جهت پیگیری مطلب برروی
ادامه مطلب کلیک نمایید
size=3>شرکت گیاهان دارویی وداروهای گیاهی کالبد
سبز
ترک اعتیاد کالبد سبز I.N.D.1
سمزدایی و از بین بردن علائم سندرم محرومیت وترک اعتیاد بدون نیاز به بستری شدن در کمترین زمان ممکن فقط با ترکیب دارویی A.N.D.1 دارای ثبت اختراع به شماره 3252 در اداره کل ثبت شرکت ها ومالکیت صنعتی ایران وبرنده مدال طلای اختراعات پزشکی در کشور المان در سال 2006
جهت سفارش وخرید این محصول جدید واختراع نو وکسب اطلاعات بیشتر با تلفن های زیر تماس حاصل نمایید .
09126485192
09192129654
09364264627
لطیف نیکبخت
لینک برخی از روزنامه های که در خصوص ثبت اختراع ومدال آوری جناب آقای دکتر اکبر اقدامی مطالبی را در روزنامه خود درج نموده اند . جناب آقای دکتر اقدامی محقق وپزوهشگر جوانی هستند که با پشتکار وهمت بلند خود بدون همایت هیچ ارگان ویا نهادی موفق به اختراع داروی ترک اعتیاد وهمچنین داروی درمان آنفولانزای مرغی ودرمان کیست رحمی در زنان شده اند
اخبار موسسه آموزشی وپژوهشی علمی کاربردی
برای دوستان عزیزی که می خواهند از صحت وسلامت داروی عرضه شده توسط شرکت کالبد سبز اطلاع حاصل نمایند مدارک ثبت اختراع وهمچنین گواهی بهداشت از طرف دانشکده دارو وبهداشت در لینک مربوطه در پایین صفحه گنجانده شده در صورت نیاز برای ارائه توضیحات بیشتر می توانید با تلفنهای ذکر شده در پایین صفحه تماس حاصل نمایید .
عکسهای ازمدارک ثبت در ایران ومدارک مربوط به داروی آی - ان -دی -1 با کلیک بر روی هر کدام از عکسهای زیر می توانید از لینک مربوطه عکسها رابطور کامل وواضح ببینید
این محصول معجزه آسا به دست توانمند دانشمند جوان ایرانی به نام دکتر اقدامی اختراع ودر ایران به ثبت رسیده است . همچنین در کشور آلمان برنده مدال طلای مسابقات اختراعات پزشکی سال 2006 گردیده است/
عکسهای ازمحصول آی - ان -دی -1 با کلیک بر روی هر کدام از عکسهای زیر می توانید از لینک مربوطه عکسها رابطور کامل وواضح ببینید
اعتیادات مجاز عبارتند از: وابستگی و تداوم در مصرف موادی که به عنوان دارو شناخته شده بطور طبیعی یا صناعی بدست میآید. و شامل بسیاری از مواد دارویی بویژه آرام بخشها و خواب آورها میشوند که این مواد با تجویز پزشک و یا اغلب خود سرانه مصرف میشوند. اعتیادات مجاز خود به دو دسته تقسیم میشوند. اعتیاد به مواد مخدر طبیعی و صناعی به عنوان دارو شناخته میشوند. و اعتیاد به موادی که تنها از دیدگاه روانی عادتزا هستند و تداوم مصرف را ایجاب میکنند همانند تنباکو و مشابهین آنها. اعتیادات به این مواد از ساده ترین تا خطرناکترین عوارض را در معتاد و بطور غیر مستقیم در خانواده و جامعه موجب میگردد. مثل عوارض قلب و عروق ، سرطان در دستگاه تنفس.
اعتیادات غیر مجاز عبارتند از: وابستگی افراد به مصرف همیشگی مواد و بهره گیری از عواملی که بنابر قوانین کشوری یا بینالمللی غیر مجاز شناخته میشوند این امر در نتیجه ناپسند بودن مظاهر اعتیاد از دیدگاه پزشکی ، بهداشتی ، روانی و اجتماعی میباشد. علل مختلف اعتیاد عبارتند از: ارضاء هوسها ، زیاده طلبی ، گرفتن انگیزههای احساسی ، احساس یکنواختی ، بیکارگی و وقت گذرانی- فقر ، عدم عدالت اجتماعی و ناهنجاریهای مالی و اقتصادی و بسیار رفاه و عوامل درونی مثل نوسانات فیزیولوژیک و پاتوفیزیولوژیک یعنی بیماریهای جسمی و روانی بویژه در اشکال مزمن و رنجور کننده و نارسایی اصول پزشکی در مورد تامین بهداشت جامعه و عدم توان درمان کلیه بیماریهای موجود ، یکی از دلایل اصلی اعتیاد میباشد.
فرد معتاد کسی است که اساسا یا از خود و یا از محیط خود و یا هر دو احساس ناخشنودی ، نارضایتی و ناراحتی دارد و در چنین حالت نامطلوبی ناگزیر از مصاحبت و موانست با افرادی که برخلاف او دنیا را محل مناسبی برای زیستن یافتهاند و علی رغم مسائل و مشکلات آن بگونهای خود را با شرایط زندگی وفق دادهاند آن را عقل میکنند. معتاددان در توهمات خود یک دنیای صنایی نسبتا رضایتبخش برای خویش متصورند که نه تنها بر هیچگونه تغییری یا در خود و یا در محیط مبتنی نیست بلکه دنیای خیالی آنان تنها بر اساس حضور مواد در بدنشان و نیاز به آن و رفع آن نیاز استوار است و غالبا آنان از احساس ناامنی ، احساس بی کفایتی ، احساس تنهایی ، نفرت ، نوسانهای افسردگی ، اضطراب شدید و بویژه کششها و تعارضات درون فردی بگونهای رنج میبرند. به هر حال اعتیاد و یک پدیده مخرب اجتماعی است زیرا اثرات نامطلوب و عواقب وخیم آنها تنها دامنگیر شخص معتاد نمیشود بلکه همه افراد را که بگونهای با آنان وابستگی و ارتباط نزدیک دارند فرا میگیرد مخصوصا که فرد معتاد مسئول اداره یک خانواده و در نقش هم پایه نیز باشد.
مصرف مواد مخدر و دیگر ترکیبات اعتیادآور بعلت اثرات دارویی ویژه خود تغییراتی در سطح فیزیولوژی و بیولوژی شخص بوجود میآورد که قسمت مهم این تغییرات بر روی سلسله اعصاب مرکزی و محیطی انجام میگیرد و نتیجتا بر روی حالات جسمانی- روانی فرد اثر میگذارد و شخص مواجه با تجاربی در تداوم از اهمیتی خاص برخوردار خواهد بود. و مهمترین این تغییرات عبارتند از:
تسکین موقت آلام روحی مانند اضطراب ، افسردگی و بیقراری و تسکین موقت دردهای جسمانی و احساس رضایت و آرامش درونی موقت و تشدید موقت و میزان هوشیاری بگونههای غیر قطبی و چون اغلب معتادین قبل از اینکه به اعتیاد روی آورند با مشکلاتی متعدد مانند اضطراب ، افسردگی ، بی قراری و تضادهای گوناگون مواجه بودهاند لذا مصارف اولیه مواد مخدر ممکن است در کوتاه مدت سبب تسکین ناراحتیهای فوق گردد و ترک ناگهانی و یا کاهش مصرف مواد مخدر پس از ایجاد وابستگی بدنی نسبت به دارو سبب اختلالاتی میگردد مانند بیقراری ، اضطراب ، خستگی مفرط ، گیجی ، حالات تهوع ، استفراغ و اسهال عدم تمرکز شدید و پاشیدگی افکار. در چنین مرحلهای فرد معتاد با چنین حالاتی روبرو میگردد و بنابراین تنها راه فرار از آن را استفاده مجدد دارو بداند. وابستگی فرد معتاد نسبت به ماده مخدر صرفا بدنی نیست و جنبههای وابستگی روانی آن به دارو در رابطه با مشکلات شخصیتی فرد در جریان تداوم اعتیاد از اهمیت اولیه برخوردار است.
از نقطه نظر روانشناسی عقیده بر این است که اعتیاد به مواد مخدر بگونهای غیر مستقیم واکنش و پاسخی است مخرب در مقابل کنشهای غیر قابل تحمل بیرونی و درونی که بدان وسیله فرد سعی میکند آلام و مشکلات درونی خود ، مانند اضطراب، افسردگی و محرومیتها را کاهش داده و یا تسکین بخشد که در واقع انتخاب شیوهایست ناسالم به منظور فرار از واقعیتهای موجود.
در واقع معتاد همانند دیگر افراد ، انسانی است که نیاز دارد عشق بورزد و مورد عشق قرار گیرد (عشق سازنده و حقیقی) او میخواهد به دیگران محبت کند و مورد مهر و محبت قرار گیرد وجودش برای دیگران موثر و با ارزش باشد و متقابلا وجود دیگران برای وی مفید و با اهمیت باشد، سرانجام ندای درونش از او میخواهد که او بایستی تغییر کند تغییری که او را از تمامی این مصائب و مشکلات برهاند و در تبادل خود و جامعهاش قبول مسولیت نماید متاسفانه بر اثر نارساییها و انحرافات خانوادگی و اجتماعی و همچنین عدم یک نظام تربیتی صحیح فرد به تدریج از مسیر حقیق دور میشود و با انتخاب شیوه و معیارهای مخرب از خود و جامعهاش بیگانه میگردد و این گریز از خویشتن خویش و بیگانگی وی را به انزوا و فرار هرچه بیشتر از واقعیتها میکشاند.
دوران بلوغ دورهایست که فرد با تضادها و کشمکشهای متعدد درونی مواجه میگردد. در این زمان او بخوبی احساس میکند که به مرحلهای جدید از زندگی میبایستی وارد شود و مسولیتی در قبال خود و جامعهاش اتخاذ نماید. مرحلهای که او را با نگرانی ، اضطراب و مشکل تصمیم گیری روبرو میسازد و او سعی میکند بگونهای بر مشکلات خویش فائق آید. عدم توجه به اعضای خانوداه توقعات بیجا و بیمورد اطرافیان ، بدون در نظر گرفتن حساسیت این دوره و توقعات و ارزشهای متضاد اجتماعی اختلالات تطابقی در خانواده و زمینههای نامطلوب شخصیتی فرد بسهولت وی را در این دوره در مقابل انحرافات مختلف آسیب پذیر میسازد.
اساس پیشگیری تعلیم و تربیت ، راهنمایی ، مشورت و ارشاد خانوادههاست این آموزش باید در یک طیف گسترده اعم از رسمی و غیر رسمی صورت پذیرد و بویژه از رسانههای گروهی در جهت آموزشی و نتیجتا پیشگیری از اعتیاد نخست با تحلیل کلیه عوامل احتمالی اعم از فرهنگی ، اجتماعی ، خانوادگی ، تحصیلی و غیره که افراد سالم را بسوی این انحراف عظیم مذهبی ، اخلاقی ، اجتماعی و خانوادگی سوق دهد، کمال استفاده بعمل آید. آنگاه مسئولان تعلیم و تربیت علما و روحانیون ، روانشناسان و سایر صاحب نظران شیوههای مقابله را در چارچوب نظام حکومتی و متناسب با ارزشهای حاکم بر جامعه ارائه دهد
1. سعی کنید از ظروف نگهداری بزرگ با دهانه بزرگ استفاده کنید این کار باعث اکسیژن رسانی بهتر به آب و دیرتر آلوده شدن آب بسته به تعداد ماهی نیز می شود.
2. آب تعویضی باید 24 ساعت قبل در همان محیط نگهداری شده باشد به منظور آزاد شدن کلر و یکسان شدن دما با محیط ( هم دمایی )
3. در موقع تعویض آب و هر وقت دیگری و به هر نحو از وارد کردن استرس به ماهی ها خودداری کنید.
4. دمای 10 تا 25 درجه دمای مناسبی است ولی تغییرات شدید دمایی بر سلامت ماهی ها اثر گذار بوده در صورتی که تغییرات تدریجی این طور نیست.
5. به هیچ عنوان در نور مستقیم خورشید نباید قرار گیرند ولی تغییرات روز و شب باید محسوس باشد.
6. بهترین غذای ماهی قرمز برای افراد مبتدی غذای ماهی گلد فیش (Goldfish) است که از ماهی فروشی ها قابل تهیه می باشد. مصرف بیش از حد غذا و باقی ماندن آن در محیط زندگی ماهی باعث اسیدی شدن آب ( PH منفی ) و نهایتا تاثیر منفی بر سلامت ماهی ها است.
7. از ماسه های رنگ شده و مصنوعی به هیچ عنوان استفاده نشود.
8. نگاه کردن به رفتار ماهی ها علاوه بر این که لذت بخش بوده باعث پی بردن به مشکلات رفتاری احیانی آن ها نیز می شود که در این صورت می توانید از دکتر دامپزشک کمک بگیرد.